Under 2022 bör det väl ske iaf...

Någon gång under sensommaren 2022 är det troligen dags. Det tog lite längre tid att få till än det traditionsenliga året sedan förlovningen, och vi stack ju iväg och gifte oss i smyg redan den 27 mars 2020, men men... Det kom ju lite Corona-saker i vägen...

Det här innebär att ceremonin i kyrkan döpts om till "välsignelse över ingånget äktenskap" (hädanefter "bröllopet" på tillämpliga sidor, då det i våra ögon är samma sak! Dessutom blir det ju lite väl långt och otympligt att skriva hela tiden...).

Hursomhelst är vi verkligen glada att du hittat hit, då det betyder att Postnord för en gångs skull lyckats med sitt uppdrag. Inbjudningskortet lämnade ju inte så mycket information, och det var med avsikt. I dagens samhälle är det lätt att lappar av det slaget hamnar på villovägar, och då är det ju fiffigt om allt finns digitalt istället!

På dessa sidor kommer praktiskt taget allt du behöver veta om bröllopet att finnas, inklusive en sån där busig funktion som du hittar längst till höger i den övre menyn och som DU MÅSTE TRYCKA PÅ! Den kallas O.S.A och är till för att vi ska veta huruvida du kommer eller ej... Där kan du även ange om du har några särskilda preferenser vad gäller mat och dryck.

Här finner du också information om vem du ska kontakta om du nu mot förmodan offentligt vill säga några ord till brudparet på den stora dagen. Det är för övrigt kutym att man gör det. Eller... Ja... Det är nog lika bäst att du förbereder dig på att du kommer att bli uppropad att framföra ett litet tal. Tro inte att det bara är gästerna som kan jävlas på ett bröllop, moahahaha!!!

Vi skulle i alla fall bli oerhört glada om du hade möjlighet att göra vår fest ännu lite roligare genom din närvaro, och ser fram emot att få fira vår stora dag tillsammans med dig!

Massa kramar!

Ida & Peter