Bröllopsfölje

 • Idas föräldrar

  Yvonne & Mats

  Mamma Yvonne är fotterapeut i egen regi och reser mer än gärna runt i Sverige och upptäcker den svenska naturen. Särskilt kossor har en särskild plats i hennes hjärta. Hon älskar att leka kull med sina barnbarn och att ha sin familj nära omkring sig. Varmhjärtad, omtänksam och nära till skratt är ord som verkligen beskriver Yvonne!

  Mats är en sjujäkla fotograf som älskar att fotografera fåglar, natur, gatufoto och givetvis sin familj. Han äger och driver ett företag som säljer olika typer av petrokemiska förbrukningsprodukter till industrin. En händig karlakarl med koll på det mesta, som gärna bygger, målar, lagar mat eller blandar världens godaste salladsdressing! Han är generös till sin natur, har ett stort hjärta och är rätt finurlig när du kommer honom närmare in på livet.

  Yvonne och Mats bor i ett vackert hus i Enköping där blommor, buskar och fåglar trivs lika bra som ägarna!

 • Peters föräldrar

  Ewa & Mark

  Ewa är en levnadsglad kulturfantast som alltid har något på gång; körsång, släktforskning, franskalektioner, vandrings- och upptäcktsresor. Hon slappnar av på balkongen i stan eller i lägenheten i soliga Coudalère nära spanska gränsen, gärna med en bok i lurarna. Hon är väldigt familjekär och har nära till skratt! Det är tur att hon numera inte längre har två företag och jobbet som allmänläkare att sköta, så att hon hinner med att leva också!

  Mark avled 2003 efter en tids sjukdom. Han var endokrinolog och en av de främsta namnen i världen inom diabetesforskning, samtidigt som han tog hand om patienter såväl på sin privata mottagning som på sjukhus. Han hade en förmåga att se nya möjligheter i varje situation och hade alltid många projekt på gång samtidigt. Mark var den mest nyfikna person man kan tänka sig, med en vitalitet, arbetsförmåga och inre styrka som få kunde matcha. Han var en mycket skicklig fotograf med ett brett kulturellt intresse för litteratur, konst och musik, samtidigt som han var framgångsrik inom internationell motorsport. En i sanning kontrasternas man! Mark var en humanist, en ovanligt driftig, målmedveten visionär med en färgstark personlighet. Bakom en till synes tuff yta bankade ett stort och varmt hjärta som aldrig svek sin familj eller sina vänner. Hans gärning kommer att bestå, och i våra minnen finns han alltid kvar.

 • Maid of honor

  Jenny Forsell

  Jenny har varit vän med bruden sedan de första stapplande åren på Röda korsets sjuksköterskeutbildning. Hennes varma hjärta och kärleksfulla närvaro har gjort att de står varandra väldigt nära. Den naturliga glädje som hon utstrålar gör att det är fullständigt omöjligt att inte tycka om henne! På mornarna grenslar hon sin racercykel och susar iväg för att ta hand om de svårast sjuka på intensiven på Danderyds sjukhus, och efter avslutat pass finns det inget bättre än att njuta av ledigheten tillsammans med sin make Patrik och tre ursöta barn i huset i Kälvesta.

 • Best man

  Janne Kull

  Janne har känt brudgummen i närmare 40 år nu. De träffades på Spånga Badminton, där bägge helt ovetande om varandra försökte slå den andres rekord på ett arkadspel. En dag råkade de befinna sig där samtidigt, vilket var början på en mycket djup vänskap. Janne är en osjälvisk och schysst kille som alltid ställer upp för andra, och som har en envishet och förmåga till fokus som sticker ut. Vilket märks, inte minst på hans gedigna golf- eller grottdyksintresse! Han är dessutom en tuff rackare, som inte gnäller för småsaker. Bor i ett underbart hus på Tyresö med Camilla och dottern Nessie samt hunden Bus.

 • Tärna

  Camilla Kull

  Camilla är gift med Best man, och har sedan dag ett varit en stor del av våra liv. Hon har ett ömsint hjärta, en varm och mysig personlighet samt ett väldigt positivt sätt att se på omvärlden. Att hon dessutom är en jäkel på att odla smarriga grönsaker och älskar att arrangera gemensamma sammankomster gör att hon är en fröjd att tillbringa tid med. Njuter av livet i fulla drag, oavsett om hon är i huset på Tyresö, i lägenheten i Alicante eller på resande fot. Generös i alla väder!